p p p p p p p p
p p
p p p
p p
p p
p p
p p p
p p
p p
p
p
p
p p p p p
p p
p p
p p
ANDRE ENSEMBLER

Adam Ørvad samarbejder og har i tidens løb samarbejdet med en række forskellige ensembler. Nogle af dem er:

musikFabrik
Siden efteråret 2002 har Adam Ørvad jævnligt samarbejdet med ensemblet musikFabrik /Landesensemble Nordrheim Westfalen) - et ny musik-ensemble med base i Köln. Samarbejdet omfatter koncerter, indspilninger samt medvirken i "insideout" - en koreografisk installation af Sasha Waltz med musik af Rebecca Saunders. Stykket spiller i efteråret 2003 og foråret 2004 i Helmut List Halle i Graz og på Schaubühne am Lehniner Platz i Berlin, samt på festivaler i Amsterdam, Antwerpen og Avignon med genopsætninger i 2005 og 2006.
Se www.musikfabriknrw.de

Fanar Ghali Ensemble
Fanar Ghali arbejder med mellemøstlig, nordafrikansk samt dansk musik. Fanar arbejder med danske musikere, og i sammenspillet efterstræber disse at yde orientalsk musik en dansk tone og omvendt. Resultatet er en sammensmæltning, der beriger musikarven fra de to verdener. Denne ide, der har en tværkulturel udveksling i sigtekornet, rummer tillige digterkunsten fra de arabiske og danske himmelstrøg. Her har Fanar Ghali haft et rigt samarbejde med bl.a. Naja Marie Aidt, Ursula Andkjær Olsen og Duna Ghali.
Koncerter, Tværfaglige arrangementer(musik og digtoplæsning), foredrag, kurser og undervisning. Har bl.a. medvirket i "Images og The Middle East", "Sangensår" og "Cph´s litteraturfestival".
Se www.bazart.dk

Det Nordjyske Operakompagni
Adam Ørvad har 2001-03 spillet to børneoperaforestillinger med Det Nordjyske Opera kompagni: Nyskabende opsætninger af Mozarts "Bastien og Bastienne" og Offenbachs "Den Forvandlede Kat". Accordeonet har i begge forestillinger været eneste instrument og spillet et orkesterudtog - (arrangeret af A.Ø.) - med musikeren indgående som en levende del af scenografien.
Begge forestillinger har haft stor succes såvel hos publikum som hos presse og har hver spillet over 70 gange i hele Danmark.

 

Ensemble Modern - ensemblemodern.com
Athelas Sinfonietta, København - www.athelas.dk
Århus Sinfonietta - www.sinfonietta.dk
Liedkompagniet - www.liedkompagniet.dk
Københavns Tonekammer - www.tonekammer.dk
DR radiosymfoniorkestret - www.dr.dk/rso
Orchestre Philharmonique de Nice - www.philharmonique-nice.org
Nordic Sopanos - www.nordicsopranos.com
Trygve Seim Ensemble - www.trygveseim.no
Salonorkestret - www.salonorkestret.dk
Fanar Ghali Ensemble


 

p
p p p
p
p p p p p p p p p p p p p p